Despre noi

Home / Despre noi

Proiectarea si fabricarea de utilaje si masini industriale

Bazandu-se pe o experienta de peste 15 ani in proiectarea si fabricarea de utilaje si masini industriale, activitatea noastra se concentreaza pe producerea de masini destinate prelucrarii hartiei si a cartonului.

Solutiile noastre tehnice urmaresc in primul rand scaderea costurilor de productie ale clientului, printr-un randament crescut al utilajului si prin reducerea numarului de operatori necesari exploatarii acestuia.

Prelucrari mecanice, piese de schimb si reparatii

De-a lungul timpului, am colaborat cu firme din intreaga tara, din diverse domenii, oferind servicii de proiectare si executare sau service si piese de schimb pentru:

  • utilaje de constructii, utilaje agricole, masini tipografice,
  • masini de prelucrare a hartiei si cartonului,
  • utilaje de morarit si panificatie etc.

5 motive pentru a lucra cu noi

Costuri de productie mici pentru dumneavoastra

Solutiile noastre tehnice urmaresc in primul rand scaderea costurilor de productie ale clientului, printr-un randament crescut al utilajului si prin reducerea numarului de operatori necesari exploatarii acestuia.

Produse fiabile

Masinile noastre sunt construite astfel incat sa aiba o durata de functionare cat mai lunga, cu un minim de interventii. Avem incredere in masinile industriale produse de noi si de aceea oferim o perioada de garantie de 2 ani.

Adaptabilitate

Oricare din masinile noastre de prelucrare a cartonului poate fi modificata conform nevoilor dumneavoastra. Astfel, masina livrata va fi adaptata perfect cerintelor de productie si specificului afacerii dumneavoastra.

Certificare CE

Toate masinile noastre sunt livrate impreuna cu certificatul de conformitate CE si documentatia tehnica aferenta.

Fabricat in Romania

Faptul ca producem in Romania (langa Bucuresti, in Bolintin Deal) usureaza colaborarea atat la momentul comenzii si livrarii, cat si pe perioada de garantie de 2 ani a masinii sau utilajului industrial comandat. Mai mult, va putem oferi service si suport permanente, printr-o colaborare care va poate asigura in timp necesarul de piese de schimb si reparatii.

In atelierul nostru de langa Bucuresti (zona autostrazii Bucuresti-Pitesti, Bolintin Deal), dispunem de o gama larga de utilaje si masini-unelte ce ne permite sa abordam aproape orice tip de prelucrare mecanica.

Modul nostru de lucru se caracterizeaza prin oferirea unor solutii tehnice inovative care sa implineasca perfect nevoile specifice ale clientilor nostri.